CK Avanti håller dragrace för femte året i rad!

Dragrace 2018 – Vem är snabbast på cykel i Malmö?

För femte året i rad arrangerar CK Avanti dragrace för att ta reda på vem som är snabbast i Malmö på cykel. Lördagen den 25/8 går tävlingen av stapeln. Tävlingen är i år uppdelad i två klasser, barnklass och vuxenklass. För att tävla i barnklassen krävs att barnet har med sig en målsman.

Det enda som krävs för att vara med och tävla är en fungerande cykel utan motor samt en hjälm på huvudet. Tävlingen lottas mellan samtliga anmälda och delas upp i heat, där de tävlande cyklar en mot en. Vinnaren går vidare till nästa heat enda tills endast en cyklist är kvar som koras till vinnare och snabbast cyklist i Malmö 2018! Tävlingen är helt gratis.

Banan är en 100 meter lång raksträcka. Vill en ha hjälp att hålla balansen vid startlinjen finns det att få.

Utöver priser för snabbaste cyklister delas det självklart ut pris för bästa drag! Vi tror på allas rätt att vara den de är och ibland vill en kanske vara sig själv lite extra mycket. Vi tror också på allas rätt att draga som vem de vill.
Kom utklädd som din största idol, dig själv för 20 år sedan eller din grannes kanin!

Platsen för årets tävling kommer att vara i närheten av stapelbäddsparken (Stapelbäddsgatan 3) och hålltider som gäller är:

Barnklass: Start 17.00 (anmälan senast 30 min innan start)
Vuxenklass: Start 19.00 (anmälan senast 30 min innan start)

Se till att vara på plats i god tid innan tävlingen startar för att registrera er, ladda och värma upp ordentligt!

Om du mot förmodan skulle vara förhindrad att tävla är det självklart uppmuntrat att vara med och heja fram alla cyklister! Det kommer att bjudas på högklassig cykelunderhållning, finnas mat till försäljning, musik och fest!

Varmt välkomna till årets cykelfest i Malmö!

Alla deltagare tävlar på egen risk! Här hittar ni reglerna för CK Avantis Dragrace.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar