Tack för 2015 – ett antifascistiskt kampår!

Imorgon börjar försäsongen för 2016!

 två linjer
Så är 2015 till ända. Vi i CK Avanti vill tacka alla som cyklat med oss och kämpat med oss denna säsongen. Cykelmässigt den bästa för oss någonsin. 2015 var året då vi cyklade till alla skånska kommuner och affischerade antifascistiska affischer och rev ner och förstörde nazistisk propaganda. Vi har demonstrerat tillsammans med tusentals andra mot rasistiska rörelser som Pegida, vi arrangerade ett lyckat dragrace med cyklar mitt i Malmö i samband med regnbågsparaden.

Marscher 2015

2015 var tyvärr också året då normaliseringsprocessen av rasisterna i Sverigedemokraterna och deras människofientliga politik fortsatte, lika så attackerna och mordförsöken mot fattiga tiggare. 2015 var också året då den rasistiska terrorismen med anlagda bränder och direkta attacker mot flyktingboenden och flyktingar fick pågå ostört utan att varken SÄPO eller polisen lyckades lagföra en enda av terroristerna och dom potentiella mördarna.
Detta år har samhället utvecklats i helt fel riktning, i en mycket farlig riktning. Vi tänker inte vara dom som målar fan på väggen, eller dom som tysta knyter näven i fickan. Vi förstår vad som bör göras. Vi cyklar före! Häng med oss i vår antifascistiska klunga! Säsongen 2016 börjar nu, så starta upp era försäsongsträningar, lägg extraslangen i ryggfickan och cykla med oss! Framåt! Avanti!

 

Kämpa Malmö! Kämpa Skåne! Håll ihop mot rasisterna! Antifascism på väg!

Dragrace 2015

Bilder från året

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar