Öppen nybörjarträning 18/5

 Kom på CK Avantis öppna träning 18/5Sluta cykla runt ensam utan mål och mening, organisera dig tillsammans med andra i kampen mot fascism och rasism!

Kom på vår öppna träning och prova på  att cykla tillsammans med andra söndagen den 18/5.

Vi träffas klockan 14.00 vid statyn på Möllan i Malmö.Att träningen är öppen för alla är inte helt sant. CK Avanti är en racercykelklubb, så kraven är: en racercykel, hjälm och bromsar. Utöver detta har vi inga krav alls. Vill du testa att köra racercykel, men inte äger en själv, kan vi eventuellt låna ut en under träningen (eller så lånar du av en kamrat).

Vi kommer vara ute i cirka två timmar, och beräknar att vara tillbaka på Möllan vid klockan 16:00. Farten är inte det viktiga på denna träning, utan vi kommer fokusera på att lära ut grunderna i att cykla i grupp. Hur en cyklar tillsammans i grupp, hur en kommunicerar med tecken och verbalt. Det betyder att alla kan vara med oavsett erfarenhet och kondition!

Så vill du inte köra ensam längre, kom med i vår klunga – Antifascism på väg!

Vad: Öppen träning med CK Avanti
När: Söndagen 18/5
Samling: kl. 14:00 vid Statyn på Möllan, Malmö
Hur: Två timmars introduktion till hur en kör racercykel tillsammans
Anmälan: Ingen anmälan krävs – dyk upp om du har lust! Men ni får gärna skicka ett mail till oss om ni planerar komma, så vi har en hum om hur många vi kommer bli.
Avgift: Alla CK Avantis träningar, arrangemang och lopp är helt gratis!

Om du har frågor, går det bra att maila till: avanticykel@gmail.com

IMG_4776
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar