Lördagsträning med CK Avanti

Varje lördag klockan 10.00 har vi i CK Avanti träning. Vi har åtta frivilliga träningledare som turas om att planera och lägga upp träningarna. De bestämmer vart turen ska gå, hur långt och fort det körs och om gruppen ska träna på något speciellt. De bestämmer också var träningarna ska utgå ifrån. Imorgon ska det bli 19-20 grader och sol, och det är Anders som ska hålla I träningen. Hur ser planerna ut för imorgon Anders?
Eftersom vi som cyklar i CK Avanti har olika mycket erfarenhet av cykling och behöver träna på olika saker kommer vi dela upp oss i två grupper. En grupp för de som är lite mer erfarna och fått upp flåset nu under våren, de kommer cykla i lite högre fart. Den andra gruppen är för de som inte är vana vid att cykla i grupp där vi kommer fokusera på att hålla en jämn fart och ta hjälp av varandra.
Båda grupperna kommer cykla samma runda på 9km och efter ett par varv cyklar vi tillsammans tillbaka till Beijers Park där vi avslutar med styrketräning och stretchning. För det är inte bara benen som måste vara starka för att bli en snabb cyklist. En stark bål gör att man orkar cykla hårdare och längre.
träning 12 april armhävningar

Armhävningar vid ett tidigare träningspass

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar