Kvällsrunda och kultur

CK Avanti anpassar sig till rådande verklighet, gällande medlemmars dryckesvanor och raggningsrutiner, och lägger söndagens cykeltur senare än vanligt. Att tourcyklisterna ska köra uppför Mont Ventoux bidrar väl en smula. Således kommer vi att cykla någon gång efter kl. 17, så snart målgången har infallit.

Vill en beskåda detta spektakel i sällskap med andra, kan en masa sig till Södra Sandby, där några redan nu bestämt att titta på etappen tillsammans. Både politik och cykling är ju som bekant trevligare ju fler en är. Om alla som vill cykla befinner sig på nyss nämnda plats så utgår cykelturen, av naturliga skäl, just därifrån. Om några endast ämnar cykla, och inte kan ta sig till natursköna Sandby, kommer sambandscentralen att ordna så att en tid och en plats meddelas några timmar innan avfärd. Ju tätare inpå avfärd desto bättre, allt för att försvåra Säpos arbete.

Naturskön cykeltur utlovas, i ett tempo som passar alla med inslag av frivilliga, och mycket tidsbegränsade, hårdkörningar uppför de backar som finns att tillgå.

Profitkvoten må ha en fallande tendens, men det har inte vår kadens!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar