Folkets Ringsjön Runt 25/8

Trött på att kapitalismen smugit in sitt fula tryne även inom motionscyklingen? Vi med. Ringsjön runt gick av stapeln i början av juni, till en hutlös kostnad som till viss del exkluderar proletariatet från tillfälle att njuta av fin natur, motion och kamratskap. Dessutom riskerar man, skulle man deltaga i detta evenemang, att stöta på Ingvar Oldsberg, ett öde vi inte ens önskar våra värsta fiender.

Således arrangerar nu CK Avanti folkets egen upplaga av detta lopp, utan kostnad för deltagarna naturligtvis. Detta går av stapeln 25/8 med start kl. 12.00 i Höör, och målgång på samma ort ett antal timmar senare. I sann Avantianda lämnar vi ingen ensam på vägarna utan håller ett tempo som passar samtliga deltagare. Skulle vi bli tillräckligt många så delas gruppen eventuellt in i flera, för att så många som möjligt ska få ta sig an rundan utifrån sina förutsättningar och önskemål. Detta sker dock endast om vi har tillräckligt många deltagare som känner sig bekväma med att hitta rätt väg, så att det finns minst en sådan i varje grupp.

Kom och njut av en mycket fin tur i de sista skälvande sommarveckorna tillsammans med kamratliga cyklister, och var en del i den kollektiva protesten mot profithungern! Vi hjälps solidariskt åt med såväl cykelservice som transport till och från Höör, efter förmåga och resurser. Med detta sagt, ta gärna med extra slang, däckavtagare eller verktyg, för att vi ska kunna hjälpa de som behöver detta. Har du dessutom möjlighet att ta med någon kamrat eller hens cykel till Höör, om du ämnar köra bil, så är detta mycket välkommet. Dessutom är samåkning såväl miljövänligt som trevligt.

När? 25/8 kl. 12.00, samling 11.45. Rundan är 12 mil lång och tar ungefär 4 timmar om man håller hyfsad hastighet.

Var? Badhusets parkering, Friluftsvägen i Höör. Målgång vid idrottsplatsen.

Hur? Skicka ett mejl till avanticykel@gmail.com, eller dyk bara upp. Det tidigare alternativet föredras för att vi ska kunna veta ungefär hur många vi blir.

Att tänka på? Trafikregler gäller, hjälm används och se till att din cykel har fungerande bromsar.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar