Dragrace 10/8

CK Avanti anordnar Dragrace 10/8. Vem är Malmös snabbaste cyklist?

I samband med Regnbågsfestivalen i Malmö vill CK Avanti uttala sitt stöd till hela den rörelse som arbetar för avskaffande av förtryckande normer, och för alla människors rätt att definiera sig själva som de vill och vill älska vem de vill, utan att Siewert Öholm ska dra på sig bödelkåpan för den saken skull. Vi kommer att delta i paraden, medelst cykel, på lördagen 9/8 för att visa vårt stöd även i praktiken.

Dagen efter detta inbjuder vi till Dragrace i Malmö hamn, kl.14:00. Alla som vill kan och får delta. Det enda som krävs är en cykel och att en framför denna med en hjälm på huvudet. Det spelar ingen roll om du har en trehjuling, en svindyr kolfibercykel, en fixie eller en gammal rostig Monark. Tävlingen kommer att vara en mot en över drygt 100 meter, där vinnaren går vidare till nästa omgång tills vi korat årets snabbaste cyklist i Malmö 2014. Åker en ut behöver en inte deppa ihop och bege sig hemåt utan en kan med fördel slå sig ner i gräset, äta och dricka något medhavt och ha en trevlig stund med övriga åskådare. Musik fixar vi så vill en fortsätta festivalyran med dans är detta fullt tillåtet, kanske till och med uppmuntrat.

Så kom ner till Kosterögatan i hamnen på söndag kl.14, lägg ditt namn eller valfritt alias i en hatt och anta utmaningen. Ingen föranmälan är alltså nödvändig, men om du anmäler dig på vårt facebookevent så vet sekretariatet ungefär hur många som kommer att dyka upp. Eller kom bara och titta på och heja fram din favorit. Eftersom detta är ett Dragrace i dubbel bemärkelse uppmuntrar vi också tävlingsklädsel i enlighet med detta. Draga loss bara, du kommer inte att vara ensam. Ta med någon form av förtäring och filtar om du vill, då en hyggligt stor gräsplätt finns på plats. Ta även med lite kontanter om du kan avvara. Inte till oss. Detta arrangemang är som alla våra andra gratis, men vi kommer att samla in pengar till mediciner och övriga förnödenheter till de behövande i Gaza. Din insats gör skillnad!

Således:
Vad: Dragrace på cykel
När: 10/8 kl. 14:00
Var: Malmö hamn, Kosterögatan
Krav: Valfri cykel, hjälm
Valfritt: Glatt humör, pengar till Gazainsamlingen, picknick, samt en vilja att göra Reinfeldt arbetslös i september uppskattas.

https://www.facebook.com/events/333747173450453/?ref_dashboard_filter=upcoming

Väl mött!

/CK Avanti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar