Dragrace 2016 – Fest, tävling och ponnypappor!

Vårt Dragrace fick i år en oväntad storpublik av andra ryttare än stålryttare. Bredvid dragracebanan hade en hel hästcamping slagits upp med bajamajor, hästlastbilar och allt som hör därtill. Detta resulterade i att vår rekordpublik fick ett tillskott av ponnypappor och trötta hästmatare. Oavsett intresse för stålhästar eller de levande hästarna stormtrivdes publiken. De fick se rafflande heat med alla möjliga cyklar och tävlande.

I år var det allt från BMX till tandem- och lådcyklar som deltog. De tävlande var vuxna, barn och några förvuxna barn. I heat efter heat gav dom tävlande allt, till slut blev det en uppgörelse mellan BMX, fixie och racercyklar. I finalen möttes Patrik på en racer och Sebastian på en fixie. Troligen avgjordes finalen när ena pedalen klickade ur för Patrik 30 meter från mållinjen. Segrade gjorde Sebastian och han är därmed Malmös snabbaste cyklist, åtminstone på 100 meter. 🙂

Fast vi i CK Avanti tycker att alla ni som kom, hejade och tävlade i vårt Dragrace är de största vinnarna. För igår kväll hade vi en fantastisk rolig kväll tillsammans, där vi tävlade utan att dela upp oss i olika fack. Vi tävlade alla tillsammans och det var jäkligt kul!

I denna stund räknar vi pengarna från de överfulla bössorna. Pengar som vi tillsammans samlade in till Asylgruppens viktiga arbete för människor på flykt.

Nytt för i år är att vi utsåg en vinnare i kategorin bästa outfit. Som segrare valde juryn Simon från CK Avanti!

 

Hjärtligt tack alla som kom på vårt Dragrace!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar