Demonstrera på första maj!

Den här våren har politiker som precis talat om att vi aldrig skulle hindra människor att fly från krig och död, börjat prata om fotbojor på asylsökanden och tävlat i vem som kan stänga våra gränser hårdast.

Detta är ingen förutbestämd utveckling, det behöver inte vara såhär. Men om vi inte protesterar och visar på att en annan utveckling är möjlig, kommer samhället bli hårdare för de mest utsatta. Det är inte viktigt vilket tåg du går med i, utan att du går med någonstans och organiserar dig ihop med andra. Pröva dig fram, känns inte en organisation/grupp/parti/förening rätt, byt till en annan. Det finns garanterat en organisation som ger dig möjlighet och kunskapen som du behöver för att du ska kunna bidra tillsamman med andra till ett bättre samhälle.

Gå ut på 1 maj och skrik dig hes, gör din röst hörd och bli en av alla dom miljoner människor som går ut på sina gator runt om på jorden – inte för att det är hopplöst – utan för det är just vårt hopp om ett annat samhälle som är det allra farligaste för de som styr vår värld just nu! FRAMÅT! AVANTI! (Kan du inte välja vilket 1 maj tåg du ska gå i – gå i flera och se var det svänger bäst!)

 

cyklister demonstrerar på första maj

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar